Uusimmat

Pahista esittävä James Badge Dale: ”Iron Man 3 on on musta komedia”

17.12.2012 11:12 Muropaketin toimitus

James Dale Badge

Vapun 2013 tienoilla ensi-iltansa saava Iron Man 3 vilisee tähtiä Robert Downey Juniorista Ben Kingsleyhin. Mukana on toki myös tuntemattomampia näyttelijöitä, kuten James Badge Dale.

”Iron Man 3 on musta komedia, jossa on mukana vähän farssin aineksia”, kertoi Iron Man 3:ssa pahisroolissa esiintyvä James Badge Dale Just Jared -sivuston haastattelussa hiljattain. Dale esittää elokuvassa yhtä sen kolmesta pahiksesta. Hän on kuvaillut hahmonsa Eric Savinin olevan konnakolmikon lihakset,  kun taas Ben Kingsleyn Mandariini on puhemies ja Guy Pearcen esittämä Aldrich Killian aivot.

Omasta roolisuorituksestaan Iron Man 3:ssa Dale avautui seuraavasti: ”Ideana on saada yleisö samaistumaan hahmooni. Ohjaaja Shane Black antoi minulle paljon löysää ja meillä oli todella hauskaa. Robert Downey Jr. rakastaa näyttelemistä ja on aina luova sekä kanssanäyttelijöiden että ohjaajan kanssa”.

Shane Blackin ohjaamassa Iron Man 3:ssa nähdään jo mainittujen näyttelijöiden rinnalla myös muun muassa Don Cheadle, Gwyneth Paltrow sekä Rebecca Hall.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Just Jared