Uusimmat

Päivän tv-leffavinkki: Maailmanloppu alkaa kello 21.00

21.12.2012 08:32 Muropaketin toimitus

2012

TV5 esittää perjantai-illan elokuvana Rolan Emmerichin katastrofielokuvan 2012. Se alkaa kanavalla kello 21.00 ja päättyy kello 00.00.

Pöhkön 2012:n kuvaus kuuluu seuraavasti:

”Koskaan aikaisemmin ei ole yksi tietty päivämäärä ollut yhtä merkityksellinen niin monille kulttuureille, uskonnoille, tiedemiehille ja valtioille. 2012 on eeppinen seikkailu, joka kertoo maailmanloppua enteilevästä kauhuskenaariosta ja ihmisen sankarillisesta lopunajan kamppailusta maanjäristysten, tulivuorenpurkausten, tsunamien ja muiden mullistavien luonnonkatastrofien kourissa.”

Juonikuvaus puolestaa menee näin:

Retkeillessään perheensä kanssa Yellowstonen kansallispuistoissa Jackson Curtis (John Cusack) sattuu törmäämään salaiseen tutkimuslaitokseen, jossa varaudutaan kuumeisesti maailmanlopun tuloon. Hallitus on pimittänyt kansalaisilta tiedon, että arvostettu tutkimusryhmä on vahvistanut maailman tuhoutuvan vanhan ennustuksen mukaisesti vuonna 2012. Tarkoituksena on pelastaa mahdollisimman suuri osa ihmiskunnasta, mutta kaikki eivät voi päästä mukaan…”

John Cusackin rinnalla 2012:a tähdittävät Chiwetel Ejiofor, Amanda Peet, Oliver Platt, Thandie Newton, Danny Glover ja Woody Harrelson.