Päivän tv-leffavinkki: Matrix-ohjaajien lesboeroottinen trilleri vuodelta 1996

29.01.2013 08:19 Muropaketin toimitus

Bound

TV2 esittää tiistai-illan elokuvana vuonna 1996 valmistuneen trillerin Bound. Elokuva alkaa kanavalla kello 22.05 ja päättyy kello 23.50.

Matrixista tuttujen Wachowskin sisarusten ohjaama Bound on tunnettu etenkin Jennifer Tillyn ja Gina Gershonin yhteisistä kohtauksista. Elokuvassa on mukana myös Joe Pantoliano, joka jatkoi Wachowskien kanssa työskentelyä vuoden 1999 Matrixin merkeissä.

Elokuvan juoni kuuluu seuraavasti:

Caesar (Joe Pantoliano) pesee rahaa mafialle. Violet (Jennifer Tilly) on ollut Caesarin nainen jo viimeiset viisi vuotta. Corky (Gina Gershon) on tuomittu rikollinen, joka pääsi juuri ulos vankilasta. Mikä voisi tulla Caesarin ja rahojen väliin? Kaksi upeaa, älykästä naista, jotka liittoutuvat yhteen. Ja tuloksena on avoin sota. Corky ja Violet tulevat oppimaan mitä on luottaa elämänsä toisen varaan, kun taas Caesar tulee oppimaan asian sun toisen naisista. Caesarille merkitsee kuitenkin vain yksi asia – varastetut kaksi miljoonaa dollaria, jotka on saatava takaisin hinnalla millä hyvänsä. Violetille ja Corkylle asian ydin on kuitenkin jotain aivan muuta. Ja lopuksi kaikki kulminoituu siihen, keneen todella voit luottaa.

Muropaketin uusimmat