Parrasvaloista vetäytynyt Josh Hartnett olisi saanut kolmesta Superman-elokuvasta 100 miljoonaa dollaria, mutta hän valitsi rauhallisen perhe-elämän

25.01.2021 10:09 Muropaketin toimitus

Josh Hartnett kertoo läheisten olevan tärkeämpiä kuin Hollywood-uran.

Näyttelijä Josh Hartnett kertoo Mr Porterin haastattelussa siitä kuinka oikea elämä on hänelle tärkeämpää kuin Hollywood-ura.

Vuonna 2002 Hartnettille tarjottiin sopimusta kolmesta Superman-elokuvasta, joista hän olisi saanut noin 100 miljoonan dollarin palkkion. Näyttelijä kieltäytyi, sillä hänelle oli jo tuolloin selvää, että perhe ja läheiset ovat tärkeämpi kuin mielipuoliset rahasummat.

– Huipulla olevat näyttelijät saavat aina pelätä, kuinka seuraava ehdokas kiilaaa heidän edelleen. Jos haluat olla koko urasi numero ykkönen, niin saat myös kurkkia jatkuvasti olkasi yli. Minua moinen ei kiinnostanut. Teen mieluummin hyvää työtä ihmisten kanssa joista pidän ja käytän vapaa-aikani perheeni kanssa, Hartnett sanoo.

– Valitsin uran sijaan elämän, se oli minulle aina ykkösprioriteetti, hän jatkaa.

Hartnett jatkaa edelleen näyttelijänuraansa, vaikka ei olekaan enää kansikuvapoika. Hän on toiminut myös tuottajana, esimerkiksi vuoden 2017 6 Below: Miracle on the Mountain -kalkkunassa.