Uusimmat

Peacemaker on nyt nähty – Näin kriitikot ovat uudesta HBO Max -sarjasta kirjoittaneet

05.01.2022 07:33 Muropaketin toimitus

The Suicide Squad -elokuvan spin off -sarja Peacemakerin pääosaa esittää John Cena.

James Gunnin ohjaama ja käsikirjoittama sekä John Cenan tähdittämä Peacemaker-sarja alkaa HBO Maxilla ensi viikolla.

DC:n The Suicide Squad -elokuvan spin off -sarjan kolmen ensimmäisen jakson perusteella kirjoitettuja arvosteluja löytyy netistä jo jonkin verran. Kriitikot ovat jakautuneet suunnilleen kahteen leiriin. Sarja on kerännyt useita kehuvia arvioita, mutta moni kriitikoista toteaa Peacemakerin olevan vain ihan kiva. Täystyrmäyksiä Peacemaker on kerännyt vasta muutaman.

Metacriticin yhteen keräämien kriitikkoarvioiden arvosana on tällä hetkellä 66 / 100.

Rotten Tomatoes -sivusto puolestaan läväyttää ilmoille malliesimerkin pöljästä tykkää – ei tykkää -systeemistään. Sen tykkäysprosentti on tällä hetkellä 90, vaikka luku on laskettu melkein samojen arvostelujen perusteella kuin Metacriticin.

Lue myös: Arvostelu | Odotettu The Suicide Squad on pettymys – K16-supersankarileffa tarjoaa lapsellisia kikkelivitsejä ja löysät gore-orgiat

Kehuja Peacemaker on saanut muun muassa Rolling Stonelta, The Daily Beastilta,ja CNN:ltä. Esimerkiksi Collider ja The Hollywood Reporter dumaavat sarjan.

Päähenkilö Peacemakeria esittävän John Cenan lisäksi sarjassa nähdään muun muassa Danielle Brooks (Adebayo), Freddie Stroma (Vigilante), Jennifer Holland (Harcourt), Chukwudi Iwuji (Murn), Steve Agee (Economos) ja Robert Patrick (Auggie Smith).

James Gunn on käsikirjoittanut sarjan kaikki kahdeksan jaksoa ja ohjannut niistä viisi. Peacemaker saa ensi-iltansa 13. tammikuuta HBO Maxilla, jolloin tarjolle tulee kolme ensimmäistä jaksoa. Sen jälkeen sarja jatkuu jakso per viikko -tahdilla.

Muropaketin Peacemaker-arvostelu julkaistaan lähempänä ensi-iltaa.