Uusimmat

Peter Jacksonin Lord of the Rings -elokuvien tähti antaa tukensa Amazonin tulevalle LOTR-sarjalle: “Siitä tulee varmasti upea”

06.07.2021 14:00 Muropaketin toimitus

Sean Astin esitti Frodon parasta ystävää Samia Peter Jacksonin ohjaamissa Lord of the Rings -elokuvissa.

Amazon kuvaa parhaillaan valtavalla budjetilla tehtävää Lord of the Rings -sarjaansa. Coming Soonin haastattelussa tulevasta sarjasta intoilee myös Peter Jacksonin ohjaamissa elokuvissa Samia esittänyt Sean Astin.

Astin kertoo ennustaneensa Lord of the Ringsin “uuden tulemisen” näihin aikoihin 20 vuotta sitten.

“Tiedän, että kerran sukupolvessa ihmiset haluavat kokea uudestaan jotain sellaista, mitä he rakastavat. Olen aina tukenut jatko-osia ja uusintafilmatisointeja, etenkin klassikoista tehtyjä. Monet ihmiset ajattelevat, että miksi tehdä klassikko uudestaan. Hyvä uutinen on, että se klassikko pysyy aina olemassa. Ja ehkäpä joku tekee jotain kiinnostavaa, mutta jos se ei toimi, niin älä katso sitä. Uskon kyllä, että tämä uusi Lord of the Rings -adaptaatio tulee olemaan loistava. Sitä on tehty pitkään, lahjakkaiden ihmisten toimesta ja se myös muistuttaa ihmisiä meidän Lord of the Rings -versiostamme, joka tuli 20 vuotta sitten”, Astin kommentoi.

Amazonin Lord of the Rings -sarjan julkaisuajankohta ei ole vielä selvillä, mutta sitä odotellaan nähtäväksi mahdollisesti ensi vuoden alussa. Toinenkin tuotantokausi on jo suunnitteilla.

Muropaketin uusimmat