Uusimmat

Hyvää joulua vaan! Krampus on jenkkien vastine Rare Exportsille

02.11.2015 14:00 Tatu Junni

Ei itkeä saa, ei meluta saa… Krampus voi tulla ikkunan taa!

Esittelimme syyskuussa kohtalaisen vinksahtaneelta vaikuttavan jouluelokuvan Krampus. Hieman yllättäen Finnkino tuo Michael Doughertyn elokuvan Suomeen 5. joulukuuta.

Legendary Picturesin mustalla huumorilla höystetty joulukauhutarina Krampus lupaa paljastaa joulun kieron puolen. K16-ikärajan saaneen kauhukomedian pääosissa nähdään Adam Scott, Toni Collette, David Koechner, Allison Tolman, Conchata Ferrell, Stefania Lavie Owen ja Krista Stadler.

Tarina kuuluu seuraavasti:

Kun Max-pojan riitaisa suku viettää joulua hampaat irvessä, poika-paran illuusiot perhejoulusta särkyvät ja hän manaa koko juhlan hornan tuuttiin. Max ei kuitenkaan osaa aavistaa, että joulumielen hylkääminen päästää valloilleen Krampuksen vihan! Krampus on ikivanha demoni, jonka tehtävänä on rankaista epäuskoisia. Joulunvietto ryöstäytyy käsistä lopullisesti, kun rakastetut jouluhahmot ryhtyvät mellastamaan toden teolla. Rakoileva suku saarretaan kotiinsa ja perheenjäsenet joutuvat kerrankin puhaltamaan yhteen hiileen, jos he aikovat selviytyä pyhäpäivistä hengissä.”

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat