Uusimmat

Puhuvia tyrannosauruksia iltanuotiolla: Pixar teki erilaisen dinoleffan

13.11.2015 11:10 Tatu Junni

Disney on julkaissut uuden kohtausmaistiaisen tammikuussa Suomeen saapuvasta The Good Dinosaurista eli Kunnon dinosauruksesta.

Colin Trevorrow’n ohjaama Jurassic World tarjosi kesällä dinosaurusfaneille vauhtia, vaarallisia – ja valitettavan vähän aivoja.

Pixar lähestyy hirmuliskoja ihan eri kulmasta.

Peter Sohnin ohjaaman elokuvan synopsis kuuluu seuraavasti:

” Entä jos maapallon elämän ikiajoiksi muuttanut asteroidi ei olisikaan osunut tänne eivätkä dinosaurukset olisi kuolleet? Tämä hauska ja sydämellinen tarina näyttää, miten dinosaurukset kehittyivät älykkäiksi ja hillityiksi olennoiksi, kun taas ihmiset jäivät vähän villeiksi. Elokuva seuraa nuorta Arlo-nimistä dinosaurusta, joka joutuu huikeaan seikkailuun ihmisystävänsä Spotin kanssa. Heidän epätavallinen ystävyytensä tuo kaksi maailmaa yhteen ja näyttää, että sankarit voivat olla minkä muotoisia ja kokoisia tahansa.”

Kunnon dinosaurus saapuu Suomen teattereihin 6. tammikuuta.

Kunnon dinosaurus

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat