UUSIMMAT

Pussikaljaohjaajalta uusi komedia – pääosiin Minka Kuustonen ja Olavi Uusivirta

26.05.2015 15:19 | Muropaketin toimitus

 Kesäkaverit

Turussa kuvataan ensi kesänä kotimainen komedia Onnenonkija. Pussikaljaelokuvasta tutun Ville Jankerin ohjausta tähdittävät Minka Kuustonen ja Olavi Uusivirta.

Keväällä 2016 ensi-iltansa saavan kokoillan elokuvan on käsikirjoittanut Pekko Pesonen, jonka ansioluettelosta löytyvät muun muassa Napapiirin sankarit, Tyttö sinä olet tähti ja syksyllä ilmestyvä Napapiirin sankarit 2.

Onnenonkija on komedia maksuhäiriöistä, elämäntapavalinnoista ja kahdesta nuoresta haaveilijasta.

Minka Kuustosen (kuvassa keskellä) näyttelemä Marja on muotibloggaaja, joka ei yllätyksekseen tienaakaan blogillaan juuri mitään. Rahaa ei ole, eikä sitä tule. Marja ei pysty millään ylläpitämään haluamaansa elämäntyyliä. Ajettuaan oman elämänsä alennustilaan Marja kohtaa Olavi Uusivirran näyttelemän Olavin, joka puolestaan yrittää köyhäilemällä unohtaa olevansa upporikas.

”On hienoa päästä tekemään iloista ja oivaltavaa komediaa kahden nuoren aikuisen maailmojen törmäyksestä. Tiimi on mahtava! Olen tuntenut Olavin pitkään ja on kivaa päästä näyttelemään yhdessä. Ohjaaja Ville Jankeri ja käsikirjoittaja Pekko Pesonen ovat sukeltaneet aiheeseen ja olemme yhdessä syventyneet siihen. Odotan oikein, että kuvaukset alkavat. Alan jo nähdä maailman Instagramin läpi”, Minka Kuustonen hehkuttaa

Myös Olavi Uusivirta on projektista innoissaan: ”Olemme tunteneet Minkan kanssa 15 vuotta, mutta emme ole vielä tehneet töitä yhdessä. Nyt aika on kypsä. Koossa on innostava työryhmä, jonka kanssa on ilo tehdä töitä.”

 

Muropaketin uusimmat