Quentin Tarantino paljasti Pulp Fictionin karmivimman hahmon taustatarinan – ja sen, mitä tapahtui Bruce Willisin paettua kellarista

28.04.2020 20:01 | Muropaketin toimitus

Gimp-hahmoa Quentin Tarantinon Pulp Fictionissa esitti Stephen Hibbert.

Vuonna 1994 julkaistussa Pulp Fictionissa nähdään kohtaus, missä Ving Rhamesin esittämä Marcellus Wallace ja Bruce Willisin esittämä Butch Coolidge ovat vangittuina asekaupan alakerrassa. Kaupan omistaja pyytää kaveriaan noutamaan “Gimpin”, joka on puettu koko vartalon peittävään mustaan asuun ja joka kiinnitetään kaulapannastaan vahtimaan Butchia siksi aikaa kun mieskaksikko menee takahuoneeseen käyttämään Marcellusta hyväkseen.

Butch kuitenkin onnistuu pääsemään vapaaksi siteistään ja lyö Gimpiltä tajun kankaalle. Mystinen hahmo on jäänyt sen jälkeen mietityttämään elokuvan ystäviä, ja nyt Quentin Tarantino on vastannut hahmon kohtaloa koskevaan kysymykseen Empiren haastattelussa.

“Minun mielestäni Gimp on kuollut. Butch löi häneltä tajun kankaalle ja kun hän pyörtyi, hän kuristui samalla. Taustatarinansa osalta hän oli ehkä liftari tai jotain, jonka he nappasivat kyytiin seitsemän vuotta aiemmin ja kouluttivat häntä, jotta hänestä tulisi täydellinen uhri”, Tarantino selittää.

Gimp ei siis Tarantinon selityksen mukaan ollut miesten joukossa omasta halustaan vaan itsekin vanki.

Kyseinen kohtaus on katsottavissa tästä videosta:

Muropaketin uusimmat