Robert Downey Jr. hehkuttaa Scarlett Johanssonia: ”Mitä hän tekeekään, ihmiset haluavat nähdä sen”

03.09.2014 21:50 Muropaketin toimitus

Iron Man 2

Marvel-fanit ovat hinkuneet Scarlett Johanssonin esittämälle Mustalle Leskelle sooloelokuvaa jo useamman vuoden. Nyt samaan kuoroon on liittynyt myös naisen kollega Robert Downey Jr.

Iron Man -tähti kertoi omat mietteensä Scarlett Johanssonin vakoojasankarista USA Todaylle.

”Eikö Scarlett ole ansainnut jo tauon?”, Downey vitsaili näyttelijän raskauteen viitaten, mutta vakavoitui sitten. ”Olisi jo aika saada Mustalle Leskelle oma elokuva. Vaikuttaa nimittäin siltä, että mitä tahansa Scarlett tekeekään, ihmiset haluavat nähdä sen.”

Aiheesta puhuessaan Robert Downey Jr. innostui kehumaan myös muita Marvel Studiosin hahmoja ja niiden näyttelijöitä.

”Hauskaa on, että tässä kohtaa kaikki ansaitsisivat oman elokuvasarjansa. Mielestäni Jeremy Renner on täysi rokkitähti The Avengers: Age on Utlronissa, varsinainen pahis. Ja Mark Ruffalo on ihan liekeissä. Hän on loistava. Haluaisin kuulla enemmän vakavaa puhetta Hulk-elokuvasarjasta, koska sen toteuttaminen kunnolla on ollut haastavinta”.

Marvelin kanssa tiiviissä yhteistyössä toimiva Robert Downey Jr. painotti uskovansa, että Guardians of the Galaxyn menestyksen myötä studio on varmasti rohkeampi ottamaan riskejä ja tekemään elokuvia myös sellaisista hahmoista, joita se ei ole aikaisemmin käsitellyt.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: USA Today