Sam Raimin Spider-Man-elokuvien paras hahmo palaa valkokankaalle?

02.02.2015 09:20 | Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/s/f/editor/images/jjonahjamesonsimmons580.jpg

J.K. Simmonsin esittämä J. Jonah Jameson oli ehdottomasti paras hahmo Sam Raimin Spider-Man-trilogiassa.

Vuosina 2012 ja 2014 ilmestyneissä The Amazing Spider-Man -elokuvissa Daily Buglen päätoimittajaa ei nähty. Se on vain loogista, sillä Sam Raimin ja Marc Webbin elokuvat ovat eri jatkumoa. Katsojat saattaisivat hämmentyä liikaa, jos Simmons ärjyisi sikari huulessa Tobey Maguiren lisäksi myös Andrew Garfieldin Peter Parkerille.

Tilanne saattaa kuitenkin muuttua tulevaisuudessa.

J.K. Simmons piipahti hiljattain Howard Sternin radio-ohjelmassa kertomassa muun muassa kehutusta Whiplash-elokuvastaan. Juttutuokion lopussa Stern tiedusteli Simmonsilta, onko hän tekemässä vielä uutta Spider-Man-elokuvaa.

”Kuulin juuri että… se on mahdollista”, kuului Simmonsin vastaus. Samassa yhteydessä mies ilmoitti olevansa koska vaan valmis palaamaan Jamesonin rooliin.

Suuri kysymys kuuluu: tuodaanko J.K. Simmons The Amazing Spider-Man -universumiin vai onko Sonylla jotain muita suunnitelmia? Kuten viime vuoden lopulla Spider-Man-uutisia seuranneet tietävät, studio ei tiedä oikein itsekään miten sen pitäisi Marvel-sankarinsa kanssa toimia.

Aikaisemmin Simmons on esittänyt Jamesonia Spider-Man-trilogian lisäksi Ultimate Spider-Man -animaatiosarjassa, mutta Sternin kysymys koski nimenomaan elokuvia.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Slash Film