Saw-kauhuelokuvasarja ei lopu ikinä

12.04.2021 08:35 | Muropaketin toimitus

10. Saw-elokuva on jo tekeillä, ennen kuin 9. osa on edes saanut ensi-iltaansa.

Bloody Disgusting kertoo seuraavan Saw-elokuvan olevan tekeillä jo nyt, ennen kuin Chris Rockin ja Samuel L. Jacksonin tähdittämä tuorein Spiral: From the Legacy of Saw on edes saanut ensi-iltaansa.

Lionsgaten elokuvan tuotanto on vasta aivan alkuvaiheessa, joten sen tarkempia tietoja sen näyttelijöistä tai ensi-illasta ei vielä ole.

Spiral: From the Legacy of Saw -leffan on tarkoitus saapua teattereihin 21. toukokuuta. Darren Lynn Bousmanin ohjaaman elokuvan virallinen synopsis kertoo:

”Uusi luku Saw-elokuvasarjassa saa karmivan lähtölaukauksen, kun sadistinen sarjamurhaaja alkaa jakaa tuomioitaan sekä toteuttamaan kieroutunutta näkemystään oikeudesta. Arvostettu veteraanipoliisi (Samuel L. Jackson), ylimielinen Ezekiel “Zeke” Banks (Chris Rock) sekä hänen kokematon etsiväparinsa (Max Minghella) johtavat murhatutkimuksia, jotka pelottavasti muistuttavat heitä kaupungin synkästä menneisyydestä. Tutkimusten edetessä Zeke huomaa ajautuneensa itse keskelle sarjamurhaajan sairaalloista peliä.”