Selitetty: Tämän takia SENSUROITU olivat hyviksiä Captain Marvelissa

14.06.2019 13:05 | Muropaketin toimitus

Captain Marvel on julkaistu Yhdysvalloissa kotiteatteriversiona. Blu-rayn lisämateriaaleissa ohjaajat kertovat elokuvan suuresta juonenkäänteestä.

Spoilerivaroitus!

Captain Marvelin markkinointikampanjassa annettiin ymmärtää, että skrullit ovat elokuvan pahiksia. Tämä ei Marvelin sarjakuvien kuluttajille tullut minään yllätyksenä, sillä skrullit ovat olleet sarjakuvien keskeisiä pahishahmoja pitkän aikaa.

Elokuvassa nähdään kuitenkin käänne, missä paljastuu, että varsinaisia pahiksia ovatkin kreet, joita vastaan skrullit taistelevat henkensä edestä. Yhdysvalloissa jo julkaistun blu-rayn lisämateriaaleissa Captain Marvelin ohjaajat Anna Boden ja Ryan Fleck selittävät, miten he päätyivät tällaiseen ratkaisuun.

Boden kertoo Comicbookin mukaan, että kohtauksessa, missä Ben Mendelsohnin esittämä skrulli Talon tapaa jälleen perheensä, myös Brie Larsonin esittämä Carol Danvers löytää inhimillisyytensä: “Näemme siinä kohtauksessa skrullien inhimillisyyden. Meillä on nämä suippokorvaiset, oudon näköiset, muotoa muuttavat alienit, joita olemme pitäneet pahiksina puolen elokuvan ajan. Sitten avaamme sydämemme heille ja näemme, että heilläkin on perheitä ja he välittävät samoista asioista kuin mekin. Se oli niitä todella kiinnostavia asioita, mikä merkiksi meille paljon ja minkä todella halusimme tuoda tähän elokuvaan. Että otetaan nämä skrullit, jotka ovat olleet sarjakuvissa pahiksia, ja näytetään asioiden toinenkin puoli.”

Suomessa Captain Marvel julkaistaan kotiteatteriversioina heinäkuun puolivälissä.

Muropaketin uusimmat