Uusimmat

Seuraava Jurassic World on ensimmäistä kauheampi dinojahti

04.10.2016 12:07 Tatu Junni

Jurassic World

Miljardiluokan hitiksi muodostuneen Jurassic Worldin jatko-osan kuvaukset alkavat ensi vuoden alussa. Ensi-iltansa viides Jurassic Park -elokuva saa kesäkuussa 2018.

Jurassic Worldin ohjannut Colin Trevorrow toimii jatko-osassa tuottajana ja käsikirjoittajana J. A. Bayonan ohjatessa digihirviöitä pakenevia näyttelijöitä. Tuoreessa podcast-lähetyksessä Trevorrow on kertonut, mitä katsojat voivat Jurassic World 2:lta odottaa.

”Siitä tulee ensimmäistä jännittävämpi ja pelottavampi. Tarina on vaan suunniteltu niin. Tiesin että haluan Bayonan ohjaavan sen kauan ennen kuin kuulin sen olevan edes mahdollista, joten koko elokuva on rakennettu hänen taitojensa varaan”, Trevorrow kiitteli kollegaansa.

Ennen Jurassic World 2:a Orpokodista (2007) tutulta J.A. Bayonalta ilmestyy melkoisen lupaavalta vaikuttava A Monster Calls.

Chris Pratt ja Bryce Dallas Howard jatkavat Jurassic World -elokuvien pääsankareina myös vuoden 2018 elokuvassa. Kamerat käynnistyvät ensi vuoden alussa.

 

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat