Seuraavassa Thor-elokuvassa nähdään uudenlainen Hulk?

01.02.2016 14:10 | Tatu Junni

Hulk ei voi saada omaa sooloelokuvaa Paramount Picturesin ja Marvel Studiosin sopimussotkujen takia. Hyvitykseksi vihreä jätti on mukana vuoden 2017 Thor: Ragnarokissa.

Hulkista saatetaan nähdä kolmannessa Thor-seikkailussa uudenlainen versio.

HitFix-sivuston mukaan ohjaaja Taika Waititi ja Marvel harkitsevat aikaisempaa älykkäämmän Hulkin esittelemistä yleisölle.

”Tällä hetkellä käymme laajaa keskustelua siitä, kuinka älykäs Hulk voisi olla”, What We Do in the Shadows -kauhukomediastakin tuttu Waititi on vihjannut.

Kostajien korsto saattaisi kyetä jopa puhumaan Ragnarokissa, eikä joutuisi enää tyytymään kahden sanan lauseisiin (”Puny God”).

Sarjakuvarintamalla Hulk oli alkujaan vähä-älyinen hirviö, mutta vuosien saatossa hahmosta on nähty myös älykkäämpiä versioita. Suomalaiset Marvel-fanit muistavat varmasti yhä hyvin häijyn, mutta juonikkaan harmaan Hulkin 1990-luvun alusta sekä sitä seuranneen maailmanparantaja-Hulkin, joka paiski hommia Pantheonille.

Thor: Ragnarokin lisäksi Hulk on mukana myös Avengers: Infinity War Part I -elokuvassa, joka ilmestyy vuonna 2018. Hahmoa näyttelee jatkossakin Mark Ruffalo.

Hulk

Muropaketin uusimmat