Seuraavassa Thor-elokuvassa on mukana Marvel Studiosin kahjoin supersankaritiimi

10.03.2020 09:38 | Muropaketin toimitus

Taika Waititin ohjaama Thor: Love and Thunder saa ensi-iltansa syksyllä 2021.

Comicbook.com jututti Vin Dieseliä hänen maailmalla tämän viikon perjantaina ensi-iltansa saavan Valiant-kustantamon Bloodshot-sarjakuvaan perustuvan saman nimisen supersankarielokuvan tiimoilta. Näyttelijä paljasti samassa juttutuokiossa Guardians of the Galaxy -köörin olevan mukana seuraavassa Thor-elokuvassa.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 -leffan piti alun perin ilmestyä ennen Taika Waititin ohjaamaa Thor: Love and Thunder -elokuvaa, mutta ohjaaja James Gunnin erottamiseen ja uudelleenbuukkaukseen liittyvä säätö siirsi sen ensi-illan vuoteen 2023. Gunn työstää ensin seuraavan The Suicide Squad -elokuvan valmiiksi.

Diesel sanoo odottavansa mielenkiinnolla työskentelyä Taika Waititin kanssa, mutta toteaa samaan hengenvetoon, että hänen ei ehkä olisi vielä pitänyt mainita asiasta mitään.

Thor: Love and Thunder saa ensi-iltansa 5.11.2021. Dieselin tälle viikolle suunniteltu Bloodshot-leffan Suomen ensi-ilta puolestaan on peruttu. Finnkinon sivut kertovat sen siirtyneen vain parilla viikolla ja leffan saapuvan teattereihin 27. maaliskuuta. Maahantuoja ei ole kuitenkaan virallisesti varmistanut kyseistä päivämäärää.