Shyamalanin After Earth -elokuvan juonikuvaus vihdoin julki

03.07.2012 15:00 | Muropaketin toimitus

Will ja Jayden Smithin tähdittämään ja M. Night Shyamalanin ohjaamaan elokuvaan on vihdoin saatu juonikuvaus. Tosin se on vielä varsin simppeli siihen nähden, minkälaisista koukuista Shyamalan tunnetaan.

Kuten aikaisemmin tiedettiin, After Earth kertoo maapallosta tuhat vuotta sen jälkeen, kun ihmiset häipyivät muille maille. Will ja Jayden Smith esittävät isää ja poikaa, jotka palaavat takaisin hylätylle planeetalle.

Kesätoimitus on suomentanut. Vapaasti.

Tuhat vuotta sen jälkeen, kun ihmiskunta pakeni Maan tuhoisia mullistuksia, on uusi koti löytynyt Nova Primelta. Kenraali ja sankari Cypher Raige (Will Smith) on palaamassa kotiin pitkältä kiertomatkaltaan. Hän on päättänyt asettua vihdoin aloilleen viettääkseen enemmän aikaa 13-vuotiaaan Kitai-poikansa kanssa (Jayden Smith).

Cypher ja Kitai joutuvat kuitenkin asteroidimyrskyn runtelemaksi ja joutuvat tekemään pakkolaskun Maahan. Entisestä kotiplaneetasta on nyt tullut vieras ja vaarallinen. Cypherin maatessa vakavasti loukkaantuneena aluksen ohjaamossa, on Kitain vaellettava halki vihamielisen maaston löytääkseen heidän lähettimensä, jolla kutsua apua.

Kitai on koko elämänsä halunnut olla suuri sankari kuten isänsä. Nyt hänellä on siihen tilaisuutensa.

After Earth tulee teattereihin kesällä 2013. Will ja Jaden Smithin lisäksi elokuvan avainrooleissa nähdään ainakin Zöe Kravitz, Sophie Okonedo ja Isabelle Fuhrman.

Lähde: Slashfilm
Teksti: Kesätoimitus

Muropaketin uusimmat