Sopranosin luoja on raivoissaan siitä, miten sarjan pohjalta tehty elokuva aiotaan julkaista

16.09.2021 08:47 | Muropaketin toimitus

David Chase ei arvosta Sopranos-elokuvan julkaisua suoraan HBO Maxissa.

Christopher Nolanin ja Denis Villeneuven lisäksi myös The Sopranos -sarjan luoja David Chase ei arvosta Warner Bros. -studion päätöstä julkaista kaikki tämän vuoden elokuvansa Yhdysvalloissa samaan aikaan HBO Max -palvelussa kun ne saapuvat teattereihin.

Itse asiassa The Sopranos -elokuva The Many Saints of Newarkissa toisena käsikirjoittajana toimiva Chase on asiasta raivoissaan. Hän keuhkoaa julkaisutavasta Deadlinen todella pitkässä haastattelussa.

– Tuskin olisin lähtenyt mukaan tekemään elokuvaa, jos olisin tiennyt sen julkaisutavasta. Olen edelleen äärimmäisen vihainen, Chase sanoo.

– Studiopamput voivat selittää ihan niin paljon kuin tahtovat koronaviruksesta ja siitä että 17 muutakin elokuvaa julkaistaan samalla tavalla. Kyllä, kyllä, minä tiedän! Mutta niiden muiden kaulassa ei ole riippakivenä tv-imagoa kuten meillä. Teimme kaikkemme, jotta ihmiset menisivät katsomaan leffan nimenomaan teatteriin. Se on kaunis elokuva, jonka en odottanut päätyvän suoraan HBO:n alkuperäissarjan tavoin, Chase jatkaa.

The Many Saints of Newark saa Yhdysvalloissa ensi-iltansa 1. lokakuuta. Suomen ensi-illasta ei ole vielä tietoa, mutta veikkaamme tämän olevan yksi niistä leffoista, joita käytetään ns. sisäänheittomateriaalina lokakuussa meillä lanseerattavalle HBO Maxille.