Uusimmat

Stallone pääsee vauhtiin The Expendables 2:n uudessa videonäytteessä

09.08.2012 08:28 Muropaketin toimitus

The Expendables 2

Simon Westin ohjaama The Expendables 2 ilmestyy pitkän odotuksen jälkeen vihdoinkin 17. elokuuta Elokuvasta on nyt julkaistu uusi ennakkomaistiainen, jossa esitellään kuinka luovasti moottoripyörää voi tulitaistelussa käyttää.

The Expendables 2:n suurin vetonaula on elokuvan näyttelijäkaarti. Ensimmäistä kertaa 80-luvun suurimmat toimintatähdet taistelevat samassa rainassa. Luonnollisesti mukana on myös tuoreempia Hollywood-tähtiä. Oleellisimmat näyttelijät ovat Sylvester Stallone, Liam Hemsworth, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Jet Li, Yu Nan, Jason Statham ja Dolph Lundgren.

Elokuvan synopsis kuuluu seuraavasti:

”Church (Bruce Willis) kokoaa Expendables-porukan kasaan helpolta vaikuttavaa tehtävää varten. Keikan pitäisi olla pala kakkua Barneylle ja hänen palkkasotureilleen: Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), Toll Road (Randy Couture) ja Hale Caesar (Terry Crews) – sekä uudet vahvistukset Billy the Kid (Liam Hemsworth) ja Maggie (Yu Nan). Mutta asiat alkavat mennä pieleen, kun yksi heidän omistaan tapetaan julmalla tavalla.

Expendables-porukka lähtee hakemaan kostoa. Ylivoimaisen vahvan vihollisen maaperällä ryhmä kokoaa rivinsä ja lähtee hyökkäykseen. Viime tingassa porukan onnistuu napata vihollisleiristä kuusi kiloa plutoniumia – riittävästi räjähdettä muuttamaan maailmaa. Mutta jättiläispommit kalpenevat sen rinnalla, mikä odottaa häijyä vihollista, joka surmasi yhden sotureista. Luvassa on kosto – Expendables-tyyliin…”

Teksti: Tatu Junni

Muropaketin uusimmat