Uusimmat

Stan Leen cameo X-Men: Apocalypsessa poikkeaa miehen aikaisemmista

18.05.2016 12:28 Tatu Junni

Lukemattomia Marvel-hahmoja luonut Stan Lee on esiintynyt useissa supersankarielokuvissa cameo-roolissa. Perjantaina ensi-iltansa saava X-Men: Apocalypse ei riko kaavaa.

Luvassa pieni spoileri uuden X-Menin sisällöstä, joten lue eteenpäin omalla vastuullasi.

Okei?

Okei.

X-Men: Apocalypsessa Oscar Isaacin esittämä Tuho laukaisee kaikkien maiden ydinaseet. Yhdysvalloissa ihmiset katselevat kauhuissaan kuinka maailmanlopun ruokakello kumajaa – ja yksi näistä ihmisistä on kerrankin sanattomaksi jäänyt Stan Lee.

Poikkeukselliseksi Leen cameon tekee myös se, että herra pitelee valkokankaalla sylissään naista, joka on hänen oikea vaimonsa Joan Lee.

Stan Leen puoliso tunnetaan näyttelijänä, mallina ja laulajana. Aikaisemmin hän on osallistunut Marvel-viihteen tekemiseen Spider-Man-animaation Made Webina ja Fantastic Fourin Miss Forbesina. X-Men: Apocalypse on kuitenkin ensimmäinen kerta, kun Joan Lee nähdään Marvel-elokuvassa.

X-Men: Apocalypse onnistuu viihdyttämään kaavamaisella supersankarikertomuksellaan

Stan Lee

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat