Star Wars -fanien suosikkihahmon piti olla mukana Rogue Onessa, mutta J.J. Abrams pilasi suunnitelman

25.01.2020 20:00 | Muropaketin toimitus

Amiraali Ackbaria suunniteltiin mukaan myös Rogue Oneen.

Satunnaiselle Star Wars -katsojalle amiraali Ackbarin hahmo on saattanut helposti jäädä vieraaksi. Star Wars -faneille hahmo kasvoi suosikiksi etenkin kuuluisan “It’s a trap” -kohtauksen jälkeen.

Gary Whitta, joka on yksi Rogue One: A Star Wars Storyn käsikirjoittajista, on nyt paljastanut, että alun perin Ackbarin oli määrä olla mukana myös Rogue Onessa. “Mutta JJ [Abrams] ennätti ensin joten korvasimme hänet Raddusilla”, Whitta kommentoi.

Hän viittaa siihen, että Abrams oli juuri tuolloin tekemässä The Force Awakens -elokuvaa ja hän oli ennättänyt napata Ackbarin Star Warsin “työkalupakista” jo aiemmin.

Erillisessä twiitissään Whitta selventää, että hahmoa ei oletettavasti haluttu käyttää liikaa. Lisäksi näiden kahden elokuvan tapahtuma-aika – Rogue Onen tapahtumat tapahtuivat vuosikymmeniä ennen The Force Awakensin tapahtumia – aiheutti jo itsessään joillekin katsojille hämmennystä. Jos peräkkäisinä vuosina julkaistuissa elokuvissa olisi ollut sama hahmo, tämä olisi saattanut lisätä sekaannusta.

Muropaketin uusimmat