Star Wars: The Rise of Skywalker oli huono elokuva, josta Disney teki juuri vielä vähän huonomman paljastamalla salaisuuden Reyn isästä

06.03.2020 09:46 | Muropaketin toimitus

The Rise of Skywalker -kirja tekee harvinaisen selväksi miten onneton viritelmä uuden Star Wars -trilogian viimeinen osa on.

Star Wars: The Rise of Skywalker oli aivan kamala elokuva, mutta tällä viikolla julkisuuteen on tullut useita leffasta pois jätettyjä asioita, juonikuvioita ja kohtauksia, jotka ovat peräisin 17. maaliskuuta ilmestyvästä leffan kirjaversiosta.

Rae Carsonin rustaama opus on jo paljastanut Kylo Renin ja Reyn leffan lopun viimeiset sanat ja keisari Palpatinen olevan klooni, johon on siirretty alkuperäisen pahiksen tietoisuus.

Nyt ScreenRant on kahlannut opusta vielä tarkemmin ja löytänyt kohdan joka kertoo kuka Reyn isä on. Kirja selittää hänen isänsä olleen yksi epäonnistuneista Palpatine-klooneista!

Reyn isoisä on siis keisari Palpatine ja isä keisari Palpatine.

Kirja selittää Sithien tehneen keisarin kuoleman jälkeen hänestä useita klooneja, joihin he yrittivät siirtää hänen tietoisuutensa. Reyn isukki on yksi näistä, joihin tietoisuus ei siirtynyt kunnolla, mutta joka pystyi siis ilmeisesti elämään jonkin sortin normielämää tai.., antaa olla.

Uproxx-toimittaja Mike Ryanin twiitti kertoo asiasta kaiken tarvittavan:

Muropaketin uusimmat