Star Wars: The Rise of Skywalkerin alkuperäinen nimi ja käsikirjoitus on vuotanut julkisuuteen – Näin erilaista loppua Skywalkerien saagalle kaavailtiin

16.01.2020 18:01 | Muropaketin toimitus

Star Wars: The Rise of Skywalkerin alkuperäinen nimi oli Colin Trevorrowin aikaan Star Wars: Duel of the Fates.

Uuden Star Wars -trilogian jokaisen elokuvan piti alun perin olla eri ohjaajan käsialaa. The Force Awakensin ohjasi J.J. Abrams, The Last Jedin Rian Johnson ja viimeisen elokuvan ohjaajan piti alun perin olla Colin Trevorrow. Trevorrowin luovat näkemykset eivät kuitenkaan kelvanneet Lucasfilmille ja ohjaaja sai lähteä. Hänet korvattiin ensimmäisen elokuvan J.J. Abramsilla.

Nyt nettiin on vuotanut alkuperäinen versio uuden trilogian viimeisen elokuvan käsikirjoituksesta. Siinä paljastuu, että Trevorrowin elokuva olisi ollut hyvin erilainen kuin nyt julkaistu Abramsin ohjaama Star Wars: The Rise of Skywalker.

Elokuvan nimikin olisi ollut eri: Star Wars: Duel of the Fates.

Trevorrowin versiossa tarinan loppu olisi ollut erilainen. Paljastuksen mukaan Rey ei esimerkiksi olisi ollut sukua keisari Palpatinelle, eikä Palpatinea olisi nostettu tarinan keskeiseksi pahikseksi. Myös Kylo Renin kohtalo olisi ollut erilainen ja Luke Skywalkerin “voimahaamulla” olisi ollut suurempi rooli.

Lue tarkemmat juonikuvaukset ja -paljastukset Colliderin ja Cinemablendin uutisista.

Muropaketin uusimmat