Stephen King -fanien suosikkisarja Castle Rockin tekijät vihjailevat mitkä hahmot palaavat kakkoskaudella

13.09.2018 11:40 Muropaketin toimitus

HBO Nordicin Suomessa esittämän Castle Rock -sarjan ykköskausi oli herkkua Stephen King -faneille.

Hulun kehutun Castle Rock -sarjan ensimmäisen kauden 10. ja samalla viimeinen jakso esitettiin Yhdysvalloissa viime yönä ja se on tulossa vielä tänään torstaina 13. syyskuuta katsottavaksi HBO Nordiciin. Stephen Kingin kuvitteelliseen kaupunkiin ja universumiin sijoittuvan antologiasarjan luojat Sam Shaw ja Dustin Thomason kertovat vihjaillen kakkoskaudesta ja mahdollisesti palaavista hahmoista Entertainment Weeklyn haastattelussa.

Varoituksena mainittakoon tässä välissä, että EW:n artikkeli SPOILAA FINAALIJAKSON TAPAHTUMIA, eli älkää klikatko edellä olevaa linkkiä auki ennen kuin olette katsoneet päätösjakson!

– Ideamme on ollut alusta asti kertoa joka kaudella aivan eri tarina eri ihmisten silmin, hahmojen joita emme ole tavanneet sarjassa aiemmin. Luulen että pystymme sarjassa kuitenkin samaan kuin Steve (King) kirjoissaan, eli tuomaan takaisin joitakin jo aiemminkin mukana olleita hahmoja joita rakastamme, mutta aivan uudessa kontekstissa, Shaw selittää.

Castle Rock -sarjan ensimmäisellä kaudellä nähtiin muun muassa André Holland, Melanie Lynskey, Sissy Spacek, Bill Skarsgård, Jane Levy ja Scott Glenn.

Muropaketin arviossa sarja keräsi kehut vain kolmen ensimmäisen jakson perusteella, ja meno vain parani loppua kohden.