Suomalainen panopupuleffa Bunny the Killer Thing lähtee USA:an

12.06.2015 10:32 | Muropaketin toimitus

Bunny The Killer Thing

Suomalainen panopupuleffa Bunny the Killer Thing on mukana monipuolisessa genre-elokuvaohjelmistossa festivaalilla, joka järjestetään heinä-elokuun vaihteessa Montrealissa Kanadassa.

Vuonna 1996 perustettua Fantasia International Film Festivalia on kutsuttu Pohjois-Amerikan huomattavimmaksi ja laajimmaksi genre-elokuvafestivaaliksi.

Elokuvaesittelyssään Fantasia kirjoittaa, että Bunnyn trailerin on varmasti nähnyt jokainen, tai ainakin kuullut siitä joka puolelta. Kuvailu jatkuu maininnalla, että tämän suomalaiselokuvan hulluuteen ei voi valmistaa mikään. Oh, Finland -päivittelyyn päättyy Bunnya humoristisesti kuvaileva esittelyteksti.

Ohjaaja Joonas Makkonen on innoissaan elokuvan valinnasta Fantasian ohjelmistoon:

”Fantasia on oikeastaan paras mahdollinen avaus Bunnylle Pohjois-Amerikassa. Se on tärkeimpiä genre-festareita maanosassa ja todella arvostettu. Mukavaa saada elokuvalle avaus festarilla, jossa aikoinaan sai Pohjois-Amerikan ensi-iltansa muun muassa Quentin Tarantinon Inglorious Basterds.”

Suomessa loppuvuoden aikana julkaistavassa elokuvassa ”seitsemän nuorta suomalaista kaverusta ovat matkalla viettämään mukavaa viikonloppua mökille keskellä ei mitään. Sattuman kautta kolmen ulkomaalaisen miehen seurue lähtee suomalaisten mukaan samalle mökille. Miehet tuntuvat salailevan jotakin. Haaveet bileviikonlopusta vaihtuvat taisteluun elämästä ja kuolemasta, kun omituinen olento hyökkää metsästä! Olento on puoliksi mies, puoliksi jänis, ja se jahtaa kaikkea, mikä muistuttaa naisten sukupuolielimiä.

Tämä olento on Bunny the Killer Thing!”

Lähde: Black Lion Pictures

Muropaketin uusimmat