Uusimmat

Tämä yllätti: Yksi Hollywoodin kehutuimmista ohjaajista ilmoitti fanittavansa Fast & Furious -elokuvia

10.12.2020 20:00 Muropaketin toimitus

Tenet-ohjaaja Christopher Nolan paljastaa pitävänsä Fast & Furious -elokuvista.

Usein puhutaan guilty pleasure -elokuvista, mutta ei kannata häpeillä sitä, jos pitää jostakin sellaisesta, mikä ei ole yleisesti ottaen kehuttua. Niin pitävät arvostetutkin ohjaajat.

Tuoreessa podcastissa (Comic Bookin kautta) vieraillut Christopher Nolan (Tenet, Inception, Dark Knight -trilogia) on yksi aikamme arvostetuimmista ohjaajista, mutta hän teki yllättävän paljastuksen, että fanittaa Fast & Furious -elokuvia.

“Olen tavallaan alkuperäisen reseptin kaveri, tarkoitan sitä Rob Cohenin alkuperäistä. Mutta minussa on pehmyt kohta Tokyo Driftille. Ja sen jälkeen Justin Linin uusissa versiossa taidot kasvoivat ja elokuvista tuli hullumpia ja isompia ja hullumpia ja isompia, ja niistä tuli jotain ihan muuta, mutta jotain muuta hauskaa. Huvittava juttu noissa elokuvissa on se, että kun niistä tuli koko ajan isompia, ihmiset valittivat siitä, että niistä tuli isompia, mutta me tekijät haluamme niistä aina vain isompia. Emme voi mennä pienempään, se on Alien 3 -oppitunti, minkä David Fincher sai. Niin voi tehdä, mutta ei siitä kukaan tule onnelliseksi, vaikkakin itse kyllä pidän siitä elokuvasta”, Nolan selittää.

Yhdeksäs Fast & Furious on näillä näkymin saapumassa valkokankaille toukokuussa 2021, vuosi myöhässä alkuperäisestä julkaisupäivästä.