Uusimmat

Tänään tv:ssä: Milla Jovovichin uran hirvein elokuva – jälkeen jäävät jopa Resident Evilit

25.10.2016 07:48 Muropaketin toimitus

Kolme muskettisoturia

Kaikenlaista haaleaa huttua on ohjaaja Paul W.S. Anderson valkokankaalle vuosien saatossa puskenut, mutta harva elokuva on ollut yhtä huono kuin Kolme muskettisoturia, jonka Hero-kanava esittää tänään kello 21.00.

Kolme muskettisoturia (The Three Musketeers) käynnistyy Venetsiasta, jossa muskettisotureiden kolmikko Athos, Porthos ja Aramis esittelee piinkovia taitojaan. Palattuaan Pariisiin soturit tutustuvat onnenonkija D’Artagnaniin ja ajautuvat hänen kanssaan vauhtia sekä hengenvaarallisia tilanteita tulvillaan olevaan seikkailuun.

Elokuvan pääosia esittävät Logan Lerman, Matthew Macfadyen, Ray Stevenson ja Luke Evans. Keskeisissä rooleissa nähdään myös Pirates of the Caribbean -tähti Orlando Bloom ja Resident Evil -elokuvasarjasta tuttu Milla Jovovich, joka alisuoriutuu roolistaan hirveällä tavalla.

Dome.fi:n arvostelussa Kolme muskettisoturia sai vuonna 2011 yhden tähden:

”Kunnon veijaritarinaksi elokuva ei missään vaiheessa nouse, mutta muskettisoturikolmikon (Ray Stevenson, Matthew Macfayde ja Luke Evans) välinen kemia on sentään jotakuinkin kunnossa. Soturien kelkkaan hyppäävä d’Artagnan (Percy Jackson -elokuvien Logan Lerman) on puolestaan kaikessa puhtoisuudessaan pelkkä puuduttava puudeli. Tähän tumpeloon on vaikea kuvitella edes infantiilimpien pikkupoikien samaistuvan. Valitettavasti Lerman ei ole elokuvan ainoa harharoolitus. Kaikki tietävät, ettei Milla Jovovichin pitäisi aukaista suutansa valkokankaalla (poikkeuksena Fifth Element), mutta nainen onnistuu silti tekemään alisuorituksen juonittelevana Miladyna. Toiminta Jovovichilta toki luonnistuu Resident Evil -elokuvien tuomalla kokemuksella, mutta hovijuonitteluihin keskittyvät kohtaukset kiljuvat epäuskottavuutta.”

 Välttäkää parhaanne mukaan.