Uusimmat

Tänään tv:ssä: Tom ”Bane” Hardy salakuljettaa viinaa Nick Caven kirjoittamassa kieltolakielokuvassa

01.12.2016 07:37 Muropaketin toimitus

Lawless

Fox esittää torstain myöhäisillassa John Hillcoatin ohjaaman Laittomat (Lawless). Tositapahtumiin pohjaava elokuva alkaa kanavalla kello 22.55.s

Nick Caven käsikirjoittama Laittomat (Lawless) kertoo Bondurantin veljeksistä, jotka ajautuvat viinan salapolttajiksi ja trokareiksi yrittäessään selviytyä lama-ajan Amerikassa. Röyhkeiden ja sinnikkäiden veljesten liiketoimien laajentuessa, kasvaa myös heidän maineensa. Pian osingoille haluavat paitsi kilpailevat rikollisjoukkiot myös kierot lainvartijat.

John Hillcoatin (Tie) ohjaaman rikosdraaman pääosissa nähdään Yön ritarin paluusta tutut Tom Hardy ja Gary Oldman, sekä Jessica Chastain, Mia Wasikowska, Shia LaBeouf, Jason Clarke ja Guy Pearce.

Domen arvostelussa Olli Sulopuisto antoi Laittomille kolme tähteä viidestä:

”Elokuvalla on pari heikkoutta. Ensinnäkin se on tungettu turhan täyteen hahmoja, jotka eivät juurikaan jää mieleen. Näyttelijät tekevät työnsä kunnialla – Gary Oldman kovanaamaisena gangsterina, Jessica Chastain kaupungista karanneena eteerisenä kaunottarena, Mia Wasikowska saarnaajaisän pumpulilla suojattuna tyttönä – mutta ainoastaan jatkuvasta ummetuksesta kärsivältä raiskaajalta näyttävä Pearce tekee vaikutuksen. Se taas johtuu siitä, että hän vetää Rakesin roolin pikkaisen yli, mikä osoittautuu tässä elokuvassa hyväksi ratkaisuksi.”