The Suicide Squad sai uuden tiiserin – James Gunnin ohjaama supersankarileffa julkaistaan kuukauden päästä

07.07.2021 13:04 | Muropaketin toimitus

James Gunnin The Suicide Squad saa ensi-iltansa 6. elokuuta – myös Suomessa.

The Suicide Squad -elokuvan julkaisuun on tasan kuukausi aikaa ja supersankarielokuvan ohjaaja James Gunn julkaisi sen kunniaksi Twitterissä uuden tiiserin elokuvastaan.

Suomessa elokuvaa markkinoidaan nimellä The Suicide Squad: Suicide Mission erotukseksi vuonna 2016 julkaistusta, David Ayerin ohjaamasta Suicide Squadista, johon uudella elokuvalla on muuten vain yhden “The”-sanan ero.

Elokuvan näyttelijäkaarti on valtaisa, sillä siihen kuuluvat Margot Robbie, Idris Elba, John Cena, Joel Kinnaman, Jai Courtney, Peter Capaldi, David Dastmalchian, Daniela Melchior, Michael Rooker, Alice Braga, Pete Davidson, Joaquín Cosio, Juan Diego Botto, Storm Reid, Nathan Fillion, Steve Agee, Sean Gunn, Mayling Ng, Flula Borg, Jennifer Holland, Tinashe Kajese, Sylvester Stallone ja Viola Davis.

Virallinen synopsis kuuluu näin:

”Tervetuloa helvettiin—toisin sanoen Belle Reven vankilaan, missä henki on höllemmessä kuin missään muualla koko Amerikanmaalla. Missä pidetään pahimpia superroistoja ja missä ollaan valmiita tekemään mitä vain, jotta pääsisi pois—jopa liittymään supersalaiseen, superhämärään ryhmään nimeltä Task Force X. Ja mikä on päivän itsetuhoinen tehtävä? Kerää kokoon joukko vankeja, mukaan lukien Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin ja kaikkien lempisekopää Harley Quinn. Anna heille raskas aseistus ja pudota heidät (kirjaimellisesti) Corto Maltesen syrjäiselle, vihollisia kuhisevalle saarelle. Halki viidakon, joka vilisee sotaisia vastustajia ja sissijoukkoja, ryhmä taivaltaa kohti tuhoamistehtäväänsä. Matkalla heitä kurissa yrittää pitää vain eversti Rick Flag… sekä Amanda Wallerin tekniikkavelhot, jotka antavat jatkuvasti ohjeita korvanappeihin. Ja kuten aina, yksikin väärä liike tietää kuolemaa (tuli se sitten vastustajan, toverin tai Wallerin itsensä toimesta). Jos joku haluaa lyödä vetoa, fiksuinta lienee veikata heitä vastaan—kaikkia heitä.”

Tässä myös elokuvan virallinen traileri: