Tom Cruise oli syyllinen siihen, miksi Dougray Scottista ei koskaan tullut Wolverinea ja rooli meni Hugh Jackmanille: “Hän on hyvin vaikutusvaltainen ihminen”

10.03.2020 17:01 | Muropaketin toimitus

Dougray Scott esitti pahishahmo Sean Ambrosea vuoden 2000 Mission: Impossible II:ssa ja joutui siksi jättämään X-Men-roolin väliin.

Hugh Jackman on ollut monelle X-Men-fanille täydellinen valinta Wolverinen rooliin. Alun perin roolia tarjottiin kuitenkin ihan toisaalle.

The Telegraphin haastattelussa näyttelijä Dougray Scott paljastaa, että Wolverinen roolia tarjottiin ensin hänelle. Hän oli tuolloin juuri kuvaamassa elokuvaa Mission: Impossible II ja joutui aikataulukonfliktin vuoksi kieltäytymään X-Men-roolista – tässä suurimpana syynä Scott pitää Tom Cruisea.

“Se ei ollut minun kontrolloitavissani. Tom Cruise ei päästänyt minua. Olimme kuvaamassa Mission: Impossible II:sta ja hän sanoi, että minun pitää olla paikalla kuvausten loppuun saakka. Sanoin, että totta kai olen, mutta käyn tekemässä myös sen toisen jutun. Jostain syystä hän oli sitä mieltä, että en voisi tehdä niin. Hän on hyvin vaikutusvaltainen ihminen”, Scott kertoo.

Scott on kuitenkin sitä mieltä, että Jackman on Wolverinen roolissa mahtava: “Rakastan sitä, mitä Hugh teki roolin suhteen”.