Tom Cruisen onnettoman “kauhuleffan” ohjaaja avoimena: “Eihän siitä sellaista pitänyt tulla”

11.01.2019 09:15 | Muropaketin toimitus

The Mummy

Tom Cruisen tähdittämä The Mummy julkaistiin vuonna 2017. Sen oli määrä toimia osana Universalin suunnittelemaa Dark Universeä, joka vaikuttaa haudatulta elokuvan flopattua.

Vuonna 2017 julkaistun The Mummyn ohjaaja ja Dark Universeä arkkitehtina suunnitellut Alex Kurtzman on paljastanut The Hollywood Reporterille, ettei hän enää ole mukana Dark Universessä millään tavalla.

”The Mummy ei ollut sellainen, mitä olisin halunnut sen olevan. En ole enää mukana siinä [Dark Universessä], enkä tiedä mitä sen kanssa tapahtuu. Kun katson taaksepäin ja mietin, mikä oli aikoinaan tuskallista, oli lopulta todellinen siunaus. Opin että minun pitää luottaa vaistoihini ja jos en voi tehdä sitä täysin, en usko, että voin onnistuakaan”, Kurtzman kertoo.

Hän myös jatkaa ymmärtäneensä, mitä kauhufanit todella haluavat Universalin hirviöelokuvilta: ”Ne elokuvat ovat kauniita, koska hirviöt ovat hahmoina rikkinäisiä, ja näemme siten itsemme niissä.”

Dark Universen seuraava elokuva piti olla Bill Condonin ohjaama Bride of Frankenstein, mutta tämä projekti vaikuttaa kuopatulta.

Muropaketin uusimmat