The Owners -elokuvan traileri: Game of Thrones -tähti Maisie Williams vaihtoi lohikäärmeet ja valkoiset kulkijat psykoottisiin vanhuksiin

10.08.2020 10:02 | Muropaketin toimitus

The Owners -elokuvassa vanhukset hyökkäävät nuorien kimppuun.

RLJE Films on julkaissut trailerin ja julisteen Game of Thronesista parhaiten tunnetun Maisie Williamsin tähdittämästä The Owners -kauhutrilleristä.

Julius Bergin ohjaamassa ja hänen yhdessä Matthieu Gompelin kanssa käsikirjoittamassa elokuvassa joukko nuoria murtautuu taloon, jossa ei ole ketään kotona, mutta kassakaappi täynnä käteistä. Talon omistava vanha pariskunta saapuu kuitenkin kotiin odotettua aiemmin, jolloin roolit vaihtuvat ja rikollisia ovatkin kahjot vanhukset.

Asukkaat turvautuvat väkivaltaan ja hyökkäävät nuorempien murtovarkaiden kimppuun. The Owners perustuu Une Nuit De Pleine Lune -nimiseen sarjakuvaan.

Williamsin lisäksi leffassa nähdään muun muassa Sylvester McCoy, Jake Curran, Ian Kenny, Andrew Ellis ja Rita Tushingham. The Owners saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa VOD-palveluissa 4. syyskuuta, mutta sen saapumisesta Suomeen ei ole vielä tietoa. Tämänkin kohdalla veikkaamme Suomen vuokraensi-illan olevan muutamaa viikkoa myöhemmin.

Muropaketin uusimmat