Uusimmat

Trainspotting-ohjaaja Danny Boylelle tuli mitta täyteen Bond-fiaskon myötä: Ei aio enää osallistua elokuvasarjojen tekemiseen

19.06.2019 20:00 Muropaketin toimitus

Danny Boylen seuraava elokuva, The Beatles -komedia Yesterday, julkaistaan ensi viikolla.

Trainspotting-ohjaaja ja Slummien miljonääri -elokuvasta parhaan ohjaajan Oscarilla palkittu Danny Boyle oli alun perin kiinnitettynä ohjaamaan seuraavaa James Bond -elokuvaa. Bond 25:n tuotannosta uhkasi kuitenkin tulla fiasko ja Boyle jätti elokuvan ohjaajan tehtävät Cary Joji Fukunagan hoidettavaksi.

Colliderin uutisen mukaan Boyle sai Bond-säädön jälkeen tarpeekseen suurista elokuvasarjoista. “Opin, ettei minua ole tarkoitettu ohjaamaan franchiseja. Olen parempi elokuvissa, jotka eivät ole aivan niin mainstreamia, se on rehellinen vastaukseni”, Boyle selittää.

Boylen seuraava elokuva ei voisi olla kauempana James Bond -seikkailusta. Seuraavaksi häneltä nimittäin julkaistaan lämminhenkinen komedia siitä, mitä voisi tapahtua jos The Beatlesin musiikki yllättäen pyyhittäisiinkin maailman muistista – yhtä ihmistä lukuunottamatta. Yesterday saa ensi-iltansa ensi viikolla.