Underworldin tekijät halusivat Bladen – Marvel kieltäytyi: ”Meillä on yhä suunnitelmia hahmon varalle”

12.10.2016 11:44 | Tatu Junni

Blade

Kate Beckinsale paljasti viikonloppuna New Yorkin Comic-Conissa Underworldin tekijöiden olleen kiinnostuneita vampyyrintappaja Bladen tuomisesta elokuvasarjaan. Marvel kuitenkin kieltäytyi tarjouksesta yhteistyöhön.

Blade-uutinen aiheutti levotonta hihkumista ja hyppelyä fanikunnassa. Nyt Marvel Studiosin pomo Kevin Feige on pistänyt asiat ojennukseen ja tehnyt selväksi, ettei Blade ole tulossa Marvelin elokuviin tai tv-sarjoihin ainakaan vielä.

”He kysyivät meiltä tästä asiasta kauan sitten ja vastasimme muistaakseni, etteä ei, aiomme tehdä jotain Bladella jossain vaiheessa. Tämä vastaus on yhä voimassa. Blade on mielestämme hieno ja todella hauska hahmo. Blade voisi esiintyä vaikka missä, mukaan lukien elokuvat, ABC:n sarjat ja Netflixin sarjat.  Nähtäväksi jää”, Feige vihjaili.

Agents of S.H.I.E.L.D.:in tuoreet jaksot ovat esitelleet katsojille uuden Ghost Riderin eli Aaveajajan. Ihan mahdoton ajatus ei siis olisi, että Blade seuraisi perässä parin tuotantokauden päästä. Toisaalta hahmo istuisi erinomaisesti myös Netflixin katutason sankareiden rosteriin Tuomarin ja Daredevilin rinnalle.

Valkokankaalla Blade on seikkaillut tähän mennessä kolmesti. Vuonna 1998 valmistunut Blade sai jatko-osat vuosina 2002 (Blade II) ja 2004 (Blade: Trinity). Hahmoa esitti elokuvissa Wesley Snipes, joka on viime aikoina vihjannut neuvottelevansa Marvelin kanssa paluusta rooliin.

Mikä olisi paras paikka Bladen paluulle?

Katso tilanne vastaamatta

Muropaketin uusimmat