Uudelle Men in Black -elokuvalle löytyi tähti Marvel-leffoista? Chris Hemsworth lähtee jahtaamaan avaruusolentoja

01.03.2018 17:03 Muropaketin toimitus

Men in Black -elokuvien spinoffina tekeillä oleva elokuva sijoittuu Lontooseen. Sen on määrä ehtiä elokuvateattereihin 14. kesäkuuta 2019.

The Hollywood Reporterin uutisen mukaan vielä nimeämätön Men in Black -spinoff on nytkähtänyt askeleen eteenpäin. Elokuvan juonen on nyt paljastettu sijoittuvan Lontooseen ja hahmogalleriassa olevan “valkoihoinen hahmo, mustaihoinen nainen ja vanhempi mies”.

Uutisessa paljastettiin myös, että Marvel-elokuvien Thorina viime vuodet alieneita vastaan taistellut Chris Hemsworth saattaa lähteä jahtaamaan avaruusolentoja tulevaan Men in Blackiin. Näyttelijäkiinnitystä ei ole vielä vahvistettu, mutta tuotantoyhtiö Sony on kertonut keskustelevansa asiasta Hemsworthin kanssa.

Alkuperäisen Men in Blackin näyttelijäkaksikkoa (Will Smith ja Tommy Lee Jones) tulevassa elokuvassa ei nähdä, vaan sen kerrotaan olevan itsenäinen, tuoteperhettä laajentava elokuva.

Elokuvan ohjaa F. Gary Gray (Straight Outta Compton, Fast & Furious 8) ja sen käsikirjoituksesta vastaavat Matt Holloway ja Art Marcum (Iron Man, Transformers: The Last Knight). Elokuvan on määrä saada ensi-iltansa 14. kesäkuuta 2019.