Uusimmat

Uusi Spider-Man -leffa tulossa – mukana Michael Keaton ja seittikainalot?

23.05.2016 12:02 Tatu Junni

Keväällä huhuttiin, että Michael Keaton olisi ehdolla Spider-Man: Homecoming -elokuvan pahikseksi. Sitten tuli tieto, että neuvottelut roolista ovat kariutuneet.

Ilmeisesti Marvel Studios ja Sony Pictures ovat tarjonneet Michael Keatonille uutta sopimusta, sillä Varietyn mukaan entinen Batman-tähti on viittä vaille mukana elokuvassa. Vahvistusta huhulle ei ole saatu, mutta koska Homecomingin kuvaukset ovat jo kynnyksellä, varmistuu asia piakkoin suuntaan tai toiseen.

Jos Michael Keaton Hämis-leffaan saadaan, esittää hän ennakkotietojen mukaan klassikkokonna Korppikotkaa. JoBlo-sivuston mukaan tarinassa on mukana myös The Tinkerer eli Tinuri, joka valmistaa Korppikotkan asun löytämänsä chitaurien muukalaisteknologian (The Avengers) pohjalta.

Eivätkä seittisinkoa koskevat huhut siihen pääty.

JoBlon mukaan Captain America: Civil Warissa esitelty Hämähäkkimies saa uudessa elokuvassaan päivitetyn asun, jossa on mukana klassiset seittikainalot. Niiden avulla teinisankari voisi liitää ilmassa, mikä tulisi tarpeen taistelussa lentävää Korppikotkaa vastaan.

Spider-Man: Homecoming saa ensi-iltansa kesällä 2107.

Spider-Man

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat