Uudet Dyyni-hahmojulisteet esittelevät scifi-elokuvan päähenkilöt

20.07.2021 08:58 | Muropaketin toimitus

Denis Villeneuven ohjaama Dyyni saa ensi-iltansa syyskuussa.

Warner Bros. Pictures ja Legendary Entertainment ovat julkaisseet Dyyni-elokuvasta kasan hahmojulisteita, jotka esittelevät tieteiselokuvan päähenkilöt.

Dyynissä näyttelevät muun muassa Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Stephen McKinley Henderson, Zendaya, Chang Chen, Sharon Duncan-Brewster, Charlotte Rampling, Jason Momoa ja Javier Bardem.

Elokuvan piti alun perin saada ensi-iltansa viime vuoden marraskuussa, mutta koronaviruspandemia siirsi julkaisun tämän vuoden syksyyn. Dyyni saa maailmanensi-iltansa 3. syyskuuta Venetsian elokuvajuhlilla. Yhdysvalloissa se tulee teattereihin ja HBO Maxiin 22. lokakuuta. Suomen teatteriensi-ilta on maahantuojan mukaan edelleen jo 17. syyskuuta.

Dyynin virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Myyttisenä ja tunteellisesti ladattuna sankarimatkana Dyyni kertoo Paul Atreidesin tarinan. Älykäs ja lahjakas nuorimies on syntynyt täyttämään suuren kohtalon, joka ylittää hänen ymmärryksensä. Hän joutuu matkustamaan universumin vaarallisimmalle planeetalle varmistaakseen perheensä ja kansansa tulevaisuuden. Kun pahansuovat voimat ryhtyvät taisteluun planeetalta löytyvästä ainutlaatuisesta ja arvokkaimmasta tunnetusta raaka-aineesta – hyödykkeestä, joka voi toteuttaa ihmiskunnan suurimmat mahdollisuudet – vain pelkonsa voittavat selviävät.”