Uudet The Crow- ja Spawn -elokuvat eivät tunnu valmistuvan sitten millään – Tekijät jaksavat kuitenkin yhä uskoa 1990-luvun sankareiden paluuseen

01.02.2020 10:01 | Muropaketin toimitus

The Crow ja Spawn ovat tehneet uutta tulemistaan jo vuosien ajan, mutta mitään valmista ei näy vieläkään.

James O’Barrin sarjakuvaan pohjautuva The Crow tuntuu olevan franchisena kirottu. Vuonna 1994 ensimmäisen kerran elokuvamuodossa julkaistu tarina päättyi pääosaa esittäneen Brandon Leen osalta traagisesti. The Crow: City of Angels otettiin vastaan murskaavasti ja The Crow: Wicked Prayer julkaistiin suoraan dvd:nä.

Uutta versiota The Crow’sta on puuhattu vuosia ja viimeisimmän tiedon mukaan sellainen piti julkaista vuonna 2019. Pääosaan oli kiinnitetty Jason Momoa ja ohjaajaksi Corin Hardy. Molemmat kuitenkin lähtivät projektista ja homma laitettiin jäihin. Bloody Disgustingin uutisen mukaan projektia lämmitellään nyt taas uudestaan käyntiin uuden käsikirjoittajan ja uuden ohjaajan avulla. Saas nähdä kuinka tällä kertaa käy.

Samanlaista soutamista ja huopaamista on kokenut Todd McFarlanen luoma Spawn, joka julkaistiin elokuvamuodossa ensimmäisen kerran vuonna 1997. Viime vuosina McFarlane on puuhannut itse ohjaamaansa Spawn-elokuvaa, mutta toistaiseksi mitään valmista ei ole näkynyt.

News A Raman uutisen mukaan McFarlanen Spawn (jonka pääosaan on ollut kiinnitettynä Jamie Foxx) on kuitenkin saanut uutta tuulta purjeisiinsa Jokerin menestyksen myötä. Hänen mukaansa Hollywoodia kiinnostavat nyt aikuisille suunnatut, R-ikärajalla merkityt elokuvat. “Puhelin on soinut kovasti ja monet ajattelevat nyt Spawnia. Ensi kuussa minulla pitäisi olla isoja uutisia kerrottavana”, McFarlane kertoo.

Muropaketin uusimmat