Uusi Ghostbusters pilaa koko kesän – nämä neljä naista ovat vastuussa

09.06.2016 07:33 | Tatu Junni

Ghostbustersin ensi-ilta lähestyy – ja jos kaikki julkisuus on hyvästä, menee elokuvalla erinomaisesti. Niin paljon Paul Feigin ohjaama kauhukomedia on otsikoissa viime kuukausina ollut.

Jo siitä lähtien kun Ghostbustersista ensimmäistä kertaa uutisoitiin, on elokuvan syytetty pilaavan alkuperäisten fanien lapsuuden, kesän – ja käytännössä kaiken hyvän koko maailmasta.

Niin, ja rahastustakin uusi Ghostbusters on – yleensähän Hollywoodissa tunnetusti tehdään elokuvia valistuksen ja taiteen nimissä.

Ghostbustersin tuoreet hahmovideot esittelevät, millaiset hirvittävät demonit iskevät kyntensä rakkaisiin lapsuusmuistoihimme 20. heinäkuuta. Rahanahneet ja muutenkin kieromieliset Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon ja Leslie Jones ovat myyneet sielunsa ja ottaneet tulkittavaksi nämä helvetin hometalojen kasvatit.

Oman videonsa on saanut myös Haamujengin Ecto-1 – tuo ihan paska kaara, joka saastuttaa ja jonka renkaiden alle on varmasti jäänyt tuhansia suloisia kissanpentuja ja pupunpoikasia.

Ghostbusters
Kaikki jutut aiheesta