Uusi traileri joulukuussa ensi-iltansa saavasta Juoppohullun päiväkirjasta [video]

08.11.2012 21:00 Muropaketin toimitus

Juoppohullun päiväkirja

Joulukuussa ensi-iltansa saavasta Juoppohullun päiväkirjasta on julkaistu uusi traileri, joka sisältää sekä juopottelua että hulluttelua.

Juoppohullun päiväkirja -elokuva tuo vihdoin valkokankaille aiemmin vain kirjoissa kohdatun Juha Bergin, 30-vuotiaan rapajuopon Helsingin Kalliosta. Suomalaisen, ei enää niin nuoren miehen, josta on kasvanut kaikkea sitä, mitä vanhemmat eivät hänestä toivoneet: juoppo, väkivaltainen ja kaikin puolin arvaamaton kaveri. Mutta kuten niin usein, myös Juha Bergin kovan ulkokuoren alle kätkeytyy syvästi tunteva pikkupoika, joka salaa unelmoi ihan tavallisesta elämästä. Tämän Juha myöntää itselleen vasta sitten, kun viimeinenkin silta on lopullisesti poltettu, eikä paluuta takaisin enää ole. Mutta sitä ennen otetaan elämästä kaikki irti.

Elokuvan on ohjannut Lauri Maijala, Juoppiksen myötä nuorin pitkän elokuvan esikoisohjaaja Suomessa 2000-luvulla. Juha Berginä nähdään Jussi-palkittu Joonas Saartamo. Myös Krista Kosonen, Santtu Karvonen ja Johannes Holopainen ovat merkityksellisissä rooleissa. 

Sivuosissa nähdään muun muassa Esko Salminen, Lauri Tilkanen, Tuire Tuomisto, Tom Petäjä, Jari Pehkonen, Heidi Herala, Pekka Huotari, Seppo Maijala, Ylermi Rajamaa, sekä Langry eli Abdeslam Chellaf.

Lähde: Scanbox