Uusi Us-traileri: Tältä näyttää kevään odotetuin kauhuelokuva

26.02.2019 10:29 | Muropaketin toimitus

Jordan Peelen Us nähdään maaliskuun loppupuolella.

Universal Pictures on julkaissut uuden trailerin Get Out -elokuvastaan tunnetun ohjaaja-käsikirjoittaja Jordan Peelen odotetusta uutuuskauhuleffasta nimeltä Us.

Peelen ohjaaman ja käsikirjoittaman elokuvan pääosissa nähdään Lupita Nyong’o, Winston Duke, Elizabeth Moss, Tim Heidecker ja Yahya Abdul-Mateen II. Mukana ovat myös Anna Diop, Shahadi Wright Joseph, Evan Alex, Madison Curry, Noelle Sheldon ja Cali Sheldon.

Us saa ensi-iltansa Suomessa 22. maaliskuuta. Sen virallinen synopsis kertoo.

”Oscar-palkittu Jordan Peele toi esikoisohjauksellaan Get Out yhteiskunnalliset aiheet uudestaan kauhuelokuvien käsittelyyn. Hänen uusi elokuvansa Us pohjautuu jälleen Peelen omaan alkuperäiskäsikirjoitukseen. Peele on myös ohjannut ja tuottanut elokuvan.

Adelaide Wilson (Oscar-voittaja Lupita Nyong’o) matkustaa perheensä kanssa lomailemaan lapsuudenkotiinsa Pohjois-Kalifornian aurinkoiselle rannikolle miehensä Gaben (Winston Duke, Black Panther) ja kahden lapsensa kanssa. Menneisyyden traumaattiset tapahtumat painavat hänen mieltään. Törmätessään jatkuvasti aavemaisiin yhteensattumiin Adelaiden epäilykset heräävät ja hän alkaa vähitellen vakuuttua siitä, että perhettä uhkaa vaara.

Vietettyään päivän rannalla ystävien (mm. Elisabeth Moss) seurassa kireissä tunnelmissa, perhe palaa loma-asuntoonsa. Kun ilta pimenee, Wilsonit huomaavat kotipihansa varjoissa neljä käsikkäin seisovaa ihmishahmoa. Tuikitavallista perhettä uhkaava vihollinen on kylmäävä ja epätodellinen: heidän omat kaksoisolentonsa.

Elokuva on Jordan Peelen oman Monkeypaw-yhtiön tuotanto. Tuottajina toimivat Peelen rinnalla myös Sean McKittrick, Jason Blum ja Monkeypawn Ian Cooper. Us saa maailmanensi-iltansa Teksasin Austinissa järjestettävän South by Southwest -festivaalin (SXSW) avajaiselokuvana 8.3.”

Muropaketin uusimmat