Uusimmat

The Wolverine -elokuva taas kerran vaikeuksissa

25.08.2011 13:23 Muropaketin toimitus

Wolverine

Hugh Jackmanin tähdittämä The Wolverine -elokuva on taas vastatuulessa. Supersankarifilmatisoinnin kuvausten piti alkaa lokakuussa, mutta nyt aikataulua joudutaan ilmeisesti lykkäämään.

Deadline.com-sivuston mukaan 20th Century Fox on todennut, ettei se missään vaiheessa ole virallisesti ilmoittanut Japaniin sijoittuvan elokuvan kuvausten alkavan lokakuussa. Maan sääolosuhteet ja Hugh Jackmanin Les Miserables -rooli saattavat lykätä Wolverinen kuvausten alkua aina ensi kevääseen asti. Enää ei myöskään ole varmaa, että elokuvaa kuvataan yhtä paljon Japanissa kuin alunperin oli tarkoitus. Toiseksi kuvauspaikaksi on jo nyt ilmoitettu Kanadan Vancouver.

X-Men-elokuvista tutun Wolverinen toinen sooloelokuva on ollut koko vuoden 2011 ajan kovissa vaikeuksissa. Ensin alkuperäinen ohjaaja Darren Aronofsky päätti vetäytyä projektista ja seuraavaksi Japanin suuronnettomuus pisti kuvaussuunnitelmat uusiksi. Nyt ohjaajaksi on saatu James Mangold, mutta huolia riittää yhä.

Mikäli kuvaukset alkavat vasta ensi keväänä, on hyvin todennäköistä ettei The Wolverine ehdi elokuvateattereihin vuoden 2012 aikana, kuten alkunperin suunniteltiin.

Lähde: Deadline.com