Uusimmat

Vapiskaa, Angry Birds ja Warcraft – Assassin’s Creed -elokuva tulee joulukuussa

14.06.2016 12:06 Tatu Junni

Tänä vuonna on jo saanut ensi-iltansa kaksi ison budjetin videopelifilmatisointia. Joulukuussa Angry Birds ja Warcraft saavat seuraa Michael Fassbenderin tähdittämästä Assassin’s Creedista.

Parhaillaan käynnissä olevien E3-pelimessujen (Dome.fi:n kaikki uutiset aiheesta – ja niitähän riittää) kunniaksi Ubisoft on julkaissut uuden videon hittipelinsä elokuvasovituksesta. Se keskittyy lähinnä Justin Kurzelin ohjaaman toimintaseikkailun mainospuheisiin ja making of -materiaalin esittelemiseen – varsinaista uutta traileria saadaan vielä odottaa.

X-Men-tähti Michael Fassbenderin lisäksi Assassin’s Creed -elokuvaa tähdittävät Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Ariane Labed ja Michael Kenneth Williams.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat