Uusimmat

Verta ja paljasta pintaa! Kohuttu Nurse 3D julkaistaan Suomessa kesäkuussa

15.04.2014 21:50 Muropaketin toimitus

Nurse 3D

Nurse 3D nähtiin viime viikolla valkokankaalla Night Visionsin merkeissä. Laajempaan levitykseen elokuva ei ole tulossa, mutta DVD:llä ja Blu-ray:lla se julkaistaan.

Suomalaissukuinen Douglas Aarniokoski on käsikirjoittanut ja ohjannut rehellisen eksploitaatioelokuvan, josta ei puutu paljasta pintaa, hotteja hoitsuja, ruiskuja ja roiskeita.

Päivisin Abby Russell (Paz de la Huerta) on sisarhento valkoinen, jonka käsiin kukaan ei epäröisi uskoa elämäänsä. Mutta yön laskeutuessa tarkasti tärkätyn hilkan alta kuoriutuu tyystin toisenlainen hoitaja… Viehätysvoimaansa hyväksi käyttäen Abby houkuttelee petollisia miehiä paljastamaan todellisen nahkansa – ennen kuin auttaa nämä brutaaliin kuolemaansa.

Nuoremman sairaanhoitajattaren päästessä Abbyn yöllisten puuhien jäljille, on Abbyn otettava kovat keinot käyttöön. Mutta saako Abby harhautettua hoitajatarta riittävän pitkään saadakseen pettureista pahimman tilille teoistaan…?

Nurse 3D julkaistaan Suomessa 18.6.2014. Myös toinen Night Visions -leffa, Europa Report, tulee Suomessa myyntiin pian. Sen julkaisupäivä on 7.5.2014.

Teksti: Tatu Junni 
Lähde: Future Film