Video: Netflixin Space Force -komedian pilalle menneet kohtaukset ovat hauskempaa katsottavaa kuin itse sarja

03.07.2020 12:00 Muropaketin toimitus

Steve Carellin ja John Malkovichin Netflix-komedia oli harmittavan tylsä.

Netflix on julkaissut Netflix is a Joke -Youtube-kanavallaan reilun viiden minuutin mittaisen koosteen toukokuussa ensi-iltansa saaneen Space Force -komediasarjan pilalle menneistä kohtauksista. Video kannattaa katsoa kokoaan, sillä lopussa John Malkovich niin sanotusti tykittelee.

Steve Carellin ja Greg Danielsin Space Force -sarjaa promottiin tietysti The Officen jenkkiversion tekijöiden uutuussarjana, mutta harmi kyllä se oli komediaksi aivan käsittämättömän tylsä tekele. Muropaketin arviossa siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”Syy siihen miksi Space Force on suoraan suomeksi sanottuna aivan paska taitaa olla se, ettei alkuperäisidea ole Danielsin tai Carellin, vaan Netflix-pamppujen. Tekijät ovat kertoneet suoratoistopalvelun massimiesten kysyneen heiltä viime vuonna, kiinnostaisiko kaksikkoa tehdä sarja nimeltä Space Force. He kuulemma suostuivat vain siksi, että nimi kuulosti kaikista hauskalta. Suunnilleen kaikesta huomaa, että sarja on raavittu kasaan aivan liian kiirellä, vailla ensimmäistäkään oikeasti hauskaa ideaa.”

Arvostelu: The Officen tekijöiden Netflix-sarja Space Force on lähes katsomiskelvotonta roskaa

Emme olleet mielipiteemme kanssa yksin, sillä Metacriticin yhteen keräämien arvioiden keskiarvo on vain 48 / 100 ja Rotten Tomatoes -sivustolla näkemästään on pitänyt vain 39 prosenttia kriitikoista.