Vihdoinkin Lovecraftia isolla rahalla! Del Toro ohjaa At The Mountains of Madnessin, Cameron tuottaa

29.07.2010 09:48 | Muropaketin toimitus

Aina siitä lähtien kun Guillermo del Toro ilmoitti vetäytyvänsä Hobitti-elokuvien ohjaajan pallilta miehen fanit ovat arvuutelleet minkä elokuvan hän ohjaa seuraavaksi. Deadline.com-sivuston mukaan asia on selvinnyt: luvassa on jo pitkään odotettu Loveraft-filmatisointi At The Mountains Of Madness (Hulluuden vuorilla), jonka tuottaa itse James Cameron.

Kuten James Cameronin nimestä voinee arvata, toteutetaan Lovecraft-elokuva 3D-tekniikalla. Elokuvasta on tarkoitus tehdä ”erittäin pelottava ja R-luokituksen saava”. Esituotanto alkaa muutaman viikon päästä ja kuvaukset aloitetaan alkukesästä 2011. Guillermo del Toro on puhunut Lovecraft-elokuvan tekemisestä vuodesta 2004 lähtien, ja jo hänen Hellboy-elokuvissaan voinut havaita flirttailuja aiheen kanssa.

Alunperin vuonna 1931 ilmestynyt At the Mountains of Madness on julkaistu suomeksi Jalavan novellikokoelmissa Nimetön kaupunki ja muita kertomuksia sekä Temppeli, Nimetön kaupunki ja muita kertomuksia. Pienoisromaani on tuttua kauraa kaikille H. P. Lovecraftin ja Cthulhun ystäville, muut voivat tutustua teokseen tarkemmin Wikipediassa.

 

Muropaketin uusimmat