Viime vuosien paras zombileffa Train to Busan tehdään uusiksi – Jenkkiversiosta vastaa The Conjuring -leffasta tuttu James Wan

19.02.2021 09:01 | Muropaketin toimitus

Zombijuna kulkee pian myös Yhdysvalloissa.

Deadline kertoo upeasta korealaisesta Train to Busan -zombileffasta olevan tekeillä jenkkiversion, jonka tuottaa muun muassa The Conjuring – ja Saw -elokuvista tuttu James Wan.

Uusintaversion ohjaa indonesialainen Timo Tjahjanto, joka on tuttu muun muassa kauhuelokuvista Macabre, Killers, Headshot ja May the Devil Take You Too.

Stephen Kingin Se-elokuvat käsikirjoittanut Gary Dauberman rustaa leffan kässärin alkuperäisversion pohjalta. Elokuvan nimi ei ole vielä tiedossa, mutta veikkaamme zombijunan kulkevan johonkin b-kirjaimella alkavaan kaupunkiin. Train to Baltimore, ehkä?

Alkuperäisen Train to Busanin ohjasi ja käsikirjoitti Sang-Ho Yeon, joka teki sille myös Suomessa viime kesänä ensi-iltansa saaneen jatko-osan Train to Busan: Peninsula. Siitä todettiin Muropaketin arvostelussa muun muassa seuraavaa:

”Jos Peninsula olisi oma itsenäinen teoksensa, ilman Train to Busan -kytkyä, niin se saisi enemmän kehuja. Leffaa on tietysti pakko verrata ensimmäiseen elokuvaan ja sen rinnalla Peninsula on turhan keskinkertainen teos.”

Arvostelu | Train to Busan -leffan jatko-osa Peninsula on tavallista parempaa zombikauhua

Muropaketin uusimmat