Vin Diesel julkaisi ensimmäisen kuvan Bloodshot-supersankarielokuvasta

17.01.2019 10:01 | Muropaketin toimitus

Valiant Comicsin sarjakuvaan perustuva Bloodshot nähdään vuonna 2020.

Vin Diesel jakoi Instagram-tilillään ensimmäisen kuvan itsestään Bloodshot-supersankarielokuvan päähenkilönä. Fotossa Bloodshot on tosin ihmismuodossaan, eli hahmo näyttää, no, Vin Dieseliltä.

Sonyn Bloodshot-leffa perustuu tietysti Valiant-kustantamon saman nimiseen sarjakuvaan ja sen synopsis kertoo vapaasti suomennettuna seuraavaa:

”Bloodshot-elokuva kertoo Ray Garrisonista, eli Bloodshotista, kuolleesta sotilaasta jonka Rising Spirit Technologies -firma herättää henkiin nanoteknologian avulla. Ray ei muista elämästään mitään, mutta hänellä on uusia kykyjä. Hän taistelee saadakseen vanhan elämänsä takaisin, tutustuen samanaikaisesti siihen millainen elävä ase hänestä on tehty. Apua Bloodshot saa saman kohtalon kokeneelta ryhmältä sotilaita, joiden koodinimi on Chainsaw.”

Bloodshot-elokuvan ohjaa Dave Wilson, joka on aiemmin työskennellyt muun muassa Deadpool-ohjaaja Tim Millerin kanssa Blur Studion palveluksessa. Käsikirjoituksen on rustannut muun muassa Arrivalista ja The Thingistä tuttu Eric Heisserer. Dieselin lisäksi leffassa nähdään muun muassa Guy Pearce, Eiza Gonzalez ja Sam Heughan.

Bloodshot saa ensi-iltansa vuonna 2020.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Let the Valiant era begin… #Bloodshot2020

Henkilön Vin Diesel (@vindiesel) jakama julkaisu