Vin Dieseliä ei koronavirus hetkauta: “Anelin studiolta lupaa lähteä Kiinaan enkä todellakaan lykkää elokuvien julkaisua”

09.03.2020 09:15 | Muropaketin toimitus

Vin Dieselin uutuuselokuvien ensi-iltoja ei näillä näkymin siirretä.

Vin Diesel kertoo Usa Todayn haastattelussa ettei hänen uutuuselokuviensa ensi-iltoja olla siirtämässä koronaviruksen takia. Diesel promoaa tällä hetkellä Bloodshot-supersankarielokuvaansa, mutta Usa Today tiedusteli häneltä samalla mikä on Fast & Furious 9 -leffan tilanne. Sen ensi-illan on tarkoitus olla 20. toukokuuta.

– Se on hyvä, hyvä kysymys. Sanotaan vaikka näin, että kuten myös Bloodshot-sotilas, niin minäkin teen mitä pitää, Diesel sanoo.

Hän puhuu siis sekä nyt perjantaina ensi-iltansa saavasta Bloodshot-leffasta että Fast & Furious 9 -elokuvasta.

– Monet varmasti pitävät meitä kahjoina että julkaisemme leffan nyt. Tarvitsemme kuitenkin tällä hetkellä elokuvia enemmän kuin koskaan, hän jatkaa.

Dieseliä ei koronavirus vaikuta hetkauttavan, sillä hän jatkaa.

– Anelin Sony-studiolta lupaa lähteä Kiinaan. Teidän olisi pitänyt nähdä heidän ilmeensä.

Suomessa Bloodshot-elokuvan oli tarkoitus tulla teattereihin tämän viikon perjantaina 13. maaliskuuta, mutta se katosi ensi-iltaelokuvien listalta viime viikolla ja myös pressinäytös peruttiin. Tämän hetkisten tietojen mukaan leffa on vielä tulossa Suomen valkokankaille. Finnkinon sivut ilmoittavat uudeksi ensi-iltapäiväksi 27. maaliskuuta.